perjantai 25. joulukuuta 2015

Yves Rocherin tilaus

Yves Rocherin joulutuotteet olivat niin puoleensavetäviä, että totta kai oli tilaus tehtävä. -30% alennus, ilmaiset toimituskulut ja kaupanpäällinen eivät ainakaan estäneet :D Suurin osa näistä meni pukinkonttiin. Itse olisin halunnut Spicy Vanilla -huulirasvan, mutta onneksi ostolakko piti. Tältä tilaus näytti kokonaisuudessaan:

Nämä neljä tuotetta kuuluivat joulusukka-yllätyspakettiin naiselle. Täytyy sanoa, että ei huono paketti. Tuo ensimmäinen aine on puhdistusaine ja kasvovesi samassa. Sitä käytetään samoin kuin misellivettä eli laitetaan ainetta vanulapulle ja pyyhitään sillä kasvot ja silmät. Myös vartalovoide, suihkugeeli ja käsirasva kuuluivat sukkaan. Vain vartalovoide lähti näistä kiertoon. Tuosta suihkugeelistä olen kuullut kehuja.

Myös tämä Apple Delight -paketti täytyi tilata. Ihana omenan ja vaniljan tuoksu. Pakettiin sisältyi hajuvesi, pieni suihkugeeli (50ml), iso suihkugeeli (400ml), kylpysuola, vartalovoide ja tuoksukynttilä. Yllätyin muuten tuon hajuveden koosta, 100ml! Se ja vartalovoide jäi itselleni. Näiden mukana tuli muuten kätevä lahjapakkaus.

 Spicy Vanilla -sarjasta tilasin ainoastaan tämän nestesaippuan, joka lähti myös joululahjaksi.

Tilauslahjaksi minun piti saada päivä- ja yövoide, mutta ne olivat päässeet loppumaan. Sen sijaan sain tämän kalliimman tuotteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...