keskiviikko 1. helmikuuta 2017

PrettyPolishin tilaus + muita tammikuun ostoksia

PrettyPolish on alankomaalainen yritys, joka myy kynsilakkoja ja tarvikkeita. Löysin nettikaupan sattumalta toisesta blogista ja menin selailemaan sivuja. Toimitus maksaa Suomeen 5,95 e ilman lähetyksenseurantaa. Toimituksen luvataan kestävän 3 - 8 päivää ja minun tilaukseni oli noudettavissa 8. arkipäivä. Ensimmäisestä tilauksesta sai 10 % alennuksen kun tilaisi uutiskirjeen. Tilauksen mukana tuli myös uusi alennuskoodi ja kaupanpäällisiä ja tuotteet oli pakattu todella hyvin.

Tilasin kuvan kynsilakkatelineen, johon menee n. 30 kynsilakkaa, mutta harmikseni siinä on halkeama ja minulle luvattiin lähettää uusi. Teline maksoi 29,95 e.

Picture Polishin Summer oli alennuksessa 11 e ja Zoyan Alice oli 15 e eli 0,20 e kalliimpi kuin esim. Cesarshopissa, mutta päätin tilata sen tuolta samoilla toimituskuluilla ja se näyttää olevan vieläkin loppu Cesarilta.

Nämä jutut tulivat kaupan päälle. Onko nuo kukkajutut sellaisia waterdecaleja kun ne on vähän tatuointien tapaisia? Valistakaa tietämätöntä :D Lisäksi Bundle Monsterin leimauslaatta BM-307.

Lumenen meikkipuuteri oli tarjouksessa Citymarketissa hintaan 10,74 e (normaalihinta n. 17,90 e). Sama meikkipuuteri tuli Livboxista helmikuussa 2016 ja olen tykännyt siitä. Se kappale on ihan lopussa, joten tarjous sattui hyvään saumaan. Avonin kampanjasta 1 tilasin vain tuon Mint To Be -kynsilakan, hinta oli 4,95 e. Sokoksen alennusmyynneistä tarttui mukaan Natural Code by Lumene kynsilakka sävyssä 16 Rebel Royal. Ensin ajattelin hankkia OPI:n Rich Girls & PO-Boysin, mutta tuo on melkein sama sävy ja hinta oli tarjouksessa 1,90 e. Normaalihinta olisi ollut 4,70 e ja tuossa on 4,5 ml lakkaa.

2 kommenttia:

  1. Joo, ovat water decaleja :) Yleensä aina saa joko water decalit tai kynsitarrat kaupan päälle. Alennuskoodi on kiva, kun se on aina sama (ei kannata lappua hävittää, jos ei muuten sitä muista).

    Harmi, että teline oli halki. Toivottavasti uudelle ei käy samoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää :) Täytyy jossain vaiheessa varmaan opetella noiden kanssa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...