keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Joulukalenterit 2019 + muut marraskuun ostokset

Kosmetiikkajoulukalentereita minulta löytyy tänä vuonna 3 kappaletta. Olen tykästynyt tähän tyyliin että keskitän vuoden kosmetiikkaostokset joulun aikaan ja kalenterimuotoon. Minulle on pahin painajainen mennä kaupasta ostamaan jotain yksittäistä tuotetta :D Olen katsonut The Body Shopin ja Essien kalenterien sisällöt etukäteen, mutta Dependin kalenterin sisältö on melko mysteeri. Toki vilkaisin sen taakse ennen kuin olin ajatellut ostaa myös sen. TBS:n kalenterissa on paljon tuotteita, joita oikeasti tarvitsen. Dependin kalenterin halusin siksi, että en ole nähnyt heiltä ennen kalenteria ja netistä löytyi hyvin vähän tietoa tuosta. Rakastan Essietä ja rakastan kynsilakkoja ja myös niitä oheistuotteita, joita Essien kalenterit yleensä pitävät sisällään. Siksi hankin myös Essien kalenterin.

TBS:n kalenterin ostin normaalihinnalla, 149 e, mutta olisi kannattanut hieman malttaa, koska sinkkujen päivänä siitä sai -11 % ja marraskuussa -10 %.

Dependin tilasin Stockmannilta alennuskoodilla hintaan 27,92 e (normaalihinta 34,90 e).

Essien taas tilasin Cocopandalta hintaan 59,90 e.

Tässä vielä muut marraskuun kosmetiikkaostokset. Niveat 2 kpl/3,50 e (ehkä?) Cittarista, Lorealin Vitamino Color hoitoaine 250 ml myös Cocopandalta hintaan 11,95 e, kynsilakanpoistoainepurkki 2 e ja kynsiharja-ankka 1 e Tigerista, Essien Good to Go päällyslakka Cittarista alennettuun 9,90 e hintaan (normaalihinta 14,40 e) ja vielä Juicy Pear saippuapala The Body Shopista 4,90 e.

Kuukaudessa kosmetiikkaan meni siis rahaa 269,07 e.

2 kommenttia:

  1. Dependin kalenteria miekin kahtelin, mutta sisältö ei ollut omaan makuuni kiinnostava. Essie ja TBS (keskimmäinen) löytyy täältäkin + Rituals :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kosmetiikkakalentereita on niin paljon erilaisia, että olisi vaikea valita vain yksi :D Mikä kalentereistasi on ollut suosikkisi tähän mennessä?

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...