perjantai 18. maaliskuuta 2016

LivBox maaliskuu 2016

Vihdoin ja viimein maaliskuun livboxin esittely. Tämä on varmaan nähty jo niin monessa blogissa, että kerron vain lyhyesti omat mielipiteeni boxista. Kyseessä on bloggaajaboxi eli bloggaajat olivat valinneet suosikkituotteensa, joita boxi sisälsi. Tältä boxi siis näytti avaamisen jälkeen. 4 täysikokoista tuotetta ja 1 näytekoko + ilmainen Dermoshopin toimitus, jonka hyödynsinkin jo. Mitään riemunkilhahduksia tämä boxi ei saanut osakseen, mutta tarkemmin katsottuna pari juttua tuli ihan tarpeeseen.

Tuotteet olivat siis:

Cutrin Sensitive Multispray 200 ml (Ovh 15,90 e/200 ml)
Monitoimisuihke hiuksille suojaa lämmöltä, antaa volyymia, tukea, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Jos tämä vie sähköisyyttä pois niin tätä tarvitsinkin. Muussa tapauksessa myös lämpösuojatuote on aina tarpeellinen.

Vichy Idéalia Skin Sleep Yövoide 3 ml (Ovh 34,50 e/50 ml)
Huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. Auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman. Sopii kaikenikäisille naisille sekä kaikille ihotyypeille. Tämä 3 ml näytekoko riitti minulla viikoksi joka ilta laitettuna. Ihan hyvä voide oli, mutta en huomannut kauheasti eroa ihoni kunnossa.

Dermosil Trio Kulmaväri 4,5 g (Ovh 6,90 e/4,5 g)
Sisältää kaksi ruskeaa mattasävyä, vaalean sävyn korostamiseen ja kätevän kaksipäisen siveltimen. Vaikka minulta löytyykin jo kulmaväripaletti, niin halusin silti kokeilla tätä ja täytyy sanoa että vielä täytyy harjoitella kulmien laittoa. Tästä kiinnostavan teki korostusväri.

Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri SK 15 10g (Ovh 17,90 e/10 g)
Meikkipuuterilla luot kasvoille helposti samettisen heleän meikkipohjan. Blur-efekti häivyttää optisesti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihon sävyä. Sopii käytettäväksi yksinään tai yhdessä Longwear Blur meikkivoiteen kanssa. Sain sävyn 0. Tämän avulla saan pitkitettyä mineraalimeikkipuuterin ostoa ja plussaa suojakertoimesta.

Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ 50 ml (Ovh 22,50 e/50 ml)
Kevyesti sävytetty aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Lisätyt väripigmentit imeytyvät ihoon ja korjaavat ihonsävyä tehden ihosta välittömästi tasaisen ja säteilevät näköisen. Vaikka tässä on sävy Medium, kokeilin kädelle ja sain tämän hyvin sulautumaan käteni vaaleimmalle kohdalle. Täytyy myöhemmin kokeilla myös kasvoille. Toivottavasti pystyn käyttämään tätä kesällä meikin sijasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...