maanantai 31. lokakuuta 2016

Yves Rocherin tilaus

Kun kaikki Yves Rocherin joulutuotteet saapuivat nettikauppaan niin päätin laittaa tilaukseen vähän jouluisia suihkugeelejä ja pari muuta juttua.

Tämä aluslakka lupaa siloittaa ja suojata kynsiä sekä kynsilakan pitäisi levittyä tasaisemmin ja kestää paremmin tämän päällä. Sopii käytettäväksi myös pelkästään. Ei sisällä tolueenia, formaldehydiä eikä kamferia. Normaalihinta 6,90 e, mutta tälläkin hetkellä tämä on tarjouksessa 4,90 e. 

Nämä 3 minituotetta tulivat kaupan päällisinä. Seerumi, vartalovoide ja shampoo. Kiva päästä kokeilemaan.

Rakastan kynttilöitä, joten tämä oli saatava mukaan tilaukseen. Tällä hetkellä en löytänyt tätä Yvesin sivulta, mutta hinta oli 6,90 e.

200 ml:n suihkugeelit, Pear & Cocoa ja Clementine & Spices eli suomeksi päärynä & kaakao ja clementiini ja mausteet. Nuo mausteet ovat tähtianis, korianteri, kaneli, inkivääri ja neilikka. En siis haistanut vaan luin pullon kyljestä :D

200 ml:n suihkugeeli Cranberry & Almond eli puolukka ja manteli sekä 50 ml:n Apple Delight, jossa tuoksuu makea omena ja vanilja. Nämä ovat varmaan eniten mieleeni. En tosin ole vielä kokeillut.

Yves Rocherinkin sivuille kannattaa klikata Bonuswayn kautta, koska rekisteröitymällä sinne saat jokaisesta ostoksesta tietyn prosenttiosuuden takaisin. Esimerkiksi Yvesin bonus on 7,50 %. Kun olet kerännyt bonuksina 15 e tai yli, voit tilittää summan tilillesi. Minä olen jo kerran tilittänyt, joten voin sanoa että ei ole huijausta. Liittymällä Bonuswayhin (joka ei muuten maksa mitään) tämän linkin kautta:


saat ensimmäisestä ostoksesta 10 e bonusta. Eli sen jälkeen sinun tarvitsee kerätä enää 5 e, jonka jälkeen voit tilittää 15 e tilillesi! No minäkin saatan hyötyä siitä, että liityt tuon linkin kautta. Saan nimittäin 5 e siinä tapauksessa, että tuon linkin kautta liittynyt kerää vuoden sisällä 15 euroa tilityskelpoista bonusta. Eli minä hyödyn vähän, mutta sinä enemmän! Kannattaa siis liittyä.

3 kommenttia:

  1. Tuo kynttilä tuoksuu ihanalle! Olisipa muistakin uusista tullut kynttilä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuoksuukin! En tosin ole polttanut sitä vielä. Muistakin tuoksuista olisi tosiaan myös voinut tulla kynttilät. The Body Shop teki kynttilät kaikista joulutuoksuistaan, mutta en sitten tiedä onko ne 20 euron arvoisia... Ehkä täytyy kokeilla :D

      Poista
    2. Mie en meidän myymälässä vielä kynttilöitä nähnyt, mutta Yankee Candella on kanssa arvokkaita kynttilöitä, ne tosin palaa todella nätisti.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...