torstai 24. marraskuuta 2016

Viimeaikaisia ostoksia

Olin tyytyväinen minulta jo löytyviin kahteen joulukalenteriin (Kicks ja English Tea Shop) siihen asti kunnes törmäsin tähän Essien joulukalenteriin Cocopandan sivuilla. En tiennyt edes tällaisen olemassaolosta siitä huolimatta, että olin lukenut lukuisia blogipostauksia tämän vuoden kosmetiikkajoulukalentereista sekä suomeksi että englanniksi. Myös Youtubesta on tullut katseltua videoita samasta aiheesta. Yhdessäkään ei ole mainittu tätä. Lopulta löysin Youtubesta saksankielisiä videoita, joissa avataan tämän kalenterin luukkuja. Spoilaannuin siis sisällöstä, mutta koska rakastan Essien kynsilakkoja niin paljon oli minun hankittava vielä tämä. Hinta oli 62,50 e, mutta jos osti yli 50 eurolla niin sai 10 e alennusta. Kalenteri sisältää onneksi muutakin kuin kynsilakkoja:

-   6 x Essien minikynsilakkoja
- 5 x Essien normaalikokoista kynsilakkaa
- 1 x minikokoinen kynsienhoitotuote
- 2 x kynsitarroja
- 2 x normaalikokoista Nail Care -tuotetta
- 8 x yllätystuotetta Essieltä

Pelkästään nuo 5 normaalikokoista kynsilakkaa kattavat kalenterin hinnan.
Tuo kalenteri on muuten massiivinen! Sen pituus on 64 cm. Enää en löytänyt kalenteria Cocopandan sivuilta.

 Essien joulukalenterin lisäksi tilasin tämän ripsikamman Cocopandalta. Silloin hinta oli 7,90 e, mutta Black Friday -viikon kunniaksi hinta on tällä hetkellä 6,95 e. Tämä on kätevä, koska tuossa ei ole sellaisia paksuja päätyjä niinkuin kaikissa muovisissa kammoissa on.

English Tea Shopin teejoulukalenterin taisin ostaa lokakuun puolella Sokoksesta hintaan 12,95 e.

 Citymarketista bongasin tuon hammastahnan, jonka kaupanpäällisenä tuli huulikiilto. En tilannut sitä livboxia jossa tuo tuli, mutta siitä lähtien olen halunnut kokeilla tuota vaniljanmakuista hammastahnaa. Huulikiillon vuoksi päätin hankkia sen nyt. Hintaa oli 3,59 e.

Maybellinen Dr.Rescue CC Nails Base Coat eli aluslakka oli tarjouksessa Cittarissa 2 e, joten se päätyi myös ostoskoriin.

 Sitten vielä Oriflamen tilaus. Tuo hajuvesi meni silloin kesällä ohi, mutta onneksi se oli taas tarjouksessa hintaan 17,90 e muistaakseni. Todella suolainen tuoksu ja vaikuttaa hyvältä kesätuoksulta. Jalkavoide maksoi 3,90 e ja tuoksuu ihanalta luumulta ja on väriltään kimmeltävän vaaleanlilaa. Kosteuttaa myös hyvin ja pakkaus on todella hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...