perjantai 28. huhtikuuta 2017

Ostoksia Avonilta ja Prismasta

Tässä vähän viimeaikaisia ostoksia. Prismasta ostin lisää dödöä. En ole ennen kokeillut tuota stress protect-versiota, mutta dry comfortista olen pitänyt. Lisäksi Lumenen kulmakarvageeliä, joka on kyllä ihan liian hintavaa (7,95 e). Tykkään kuitenkin tuosta paketista ja sanasta blueberry siinä.

Lisäksi löysin pari Lumenen kynsilakkaa, jotka taitavat olla tämän kevään kokoelmasta. En ole nähnyt noita muualla kuin Prismassa. Lakkojen sävyt ovat 49 Kallion kimallus/Glowing Rock ja 48 Valon hohde/Shimmering Light ja molemmissa on tuollaista jännää kimalletta. En ole nähnyt vastaavaa. Lakat maksoivat muistaakseni 5,85 e/kpl. Tykkään muuten todella noista uusista pakkauksista. Nuo sanat nordic chic tuovat kivan lisän.

Avonin pakettia on saanut odotella, mutta vihdoin se saapui. Otin demotuotteina uusia kynsilakkasävyjä ja sävyt näkyvätkin pakkauksissa. Youtubesta sain idean säilyttää noita pakkauksissaan laatikossa, koska sitten huomaa heti mikä sävy on kyseessä. Onneksi olen säilyttänyt kaikki pahvipakkaukset.

Treasures of the Desert käsivoide oli hyvässä tarjouksessa, 1,75 e minkä tahansa muun ostamasi tuotteen kanssa, joten se oli napattava mukaan tilaukseen. Loput tuotteet tulivatkin kauneusneuvojille tarkoitetussa mysteerikassissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...