lauantai 14. lokakuuta 2017

Kicksin joulukalenteri, Hullujen päivien ostokset + Avon kp 14

Kicksin tämän vuoden joulukalenteri on ilmestynyt ja maksoi 44,90 e. Kooltaan tuo on 40,5 x 45 x 5 cm (pituus x leveys x paksuus) ja aukeaa jotenkin epäkäytännöllisesti. Viime vuonna Kicksin joulukalenterini oli sillä tavalla viallinen, että kun se aukesi kuin kirja niin molemmat puolet sisälsivät samat tuotteet eivätkä luukut luonnollisesti olleet ollenkaan kohdallaan toisella puolella, jonka takia jouduin palauttamaan koko kalenterin, koska en halunnut samoja tuotteita kahteen kertaan ja koko kalenteri menetti merkityksensä. Harmi ettei enää silloin joulukuun alussa ollut yhtään kalenteria jäljellä, joten en voinut vaihtaa sitä. Tänä vuonna pyysin poikaystävääni avaamaan kalenterin sivusta ja tsekkaamaan, että tämä kalenteri on varmasti kunnollinen ja olihan se. Mielestäni viime vuoden kalenteri oli paljon kauniimpi, mutta toivottavasti tässä on sisältö hyvä!

Keskiviikkona tuli pyörähdettyä Hulluilla Päivillä ja nämä löysin sieltä. 2 Lumenen meikkipuuteria maksoivat 11,90 e/kpl, Lorealin mineraalimeikkivoide 10 e, Lumenen mattapohjustusvoide 7,90 e ja Nivean dödö 2 e.

Punaisen kynsilakan sävyssä Royal Red sain Avon-illasta, muut olen itse ostanut. Markin primeri maksoi 7,75 e ja tuo pussukka + toinen kynsilakka sävyssä Sinful Romance tulivat euron yllätyspussukassa. Näiden lisäksi ostin Avonilta farkkutakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...