keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Tammikuun loppuneet

Muuton vuoksi säilytin vain alkukuussa loppuneet. Tammikuussa loppui 12 tuotetta + suihkukukan päätin välillä vaihtaa. On hyvä dokumentoida niin muistaa koska sen on viimeksi vaihtanut :) 2 miniä ja 10 täysikokoista tuotetta tuli tiensä päähän. Aluksi purkit, joita en säästänyt (linkit kauppoihin):

Ihana shampoo ja purkkikin oli kivan värinen nimittäin vaaleanpunainen. Kesti ikuisuuden käytössä. Ihan turhaan yritin tätä joskus säästellä.

En oikein välitä tuoksusta, en ostaisi itse.

Näytepurkki. Tykkäsin!

En tykännyt yhtään. Teki kyllä puhtaan näköiset hiuksista, mutta vaati aika paljon ainetta. Tuoksu on aivan kamala ja jää leijailemaan koko päiväksi. Hyi, ei jatkoon.

Tykkään kaikesta muusta, paitsi hinnasta. Taitaa olla kympin luokkaa...

Berrisom Cocktail Recipe Mask Pina Colada 1 kpl 3/5
Sheet mask. Tuoksui nimensä mukaisesti drinkille. Kosteutti ihan hyvin.

Ihan täydellistä seerumia, paksua, ihana tuoksu, imeytyy kuin unelma...mutta hinta on aivan järkyttävä.

Avon Naturals Shimmering Winterberry & Shea Swirl vartalovoide 150 ml 4/5
Olisi ollut täydellistä vartalovoidetta ilman shimmeriä. Ei muistaakseni myydä enää.

Herbina hajusteeton hiuskiinne valkoinen tee 400 ml 5/5
Lempparia tällä hetkellä.

Oriflame NovAge Skin Renewing kasvovesi 200 ml 2/5
Minulla oli koko True Perfection -sarja (20+ vuotiaille suunnattu) tuotteita käytössä ja tykkäsin kaikista muista tuotteista paitsi tästä kasvovedestä ja puhdistusgeelistä. Putsari on vielä työn alla. Kuulin Oriflamelta että näiden settien (tai ainakin joidenkin) puhditustuotteet ovat uudistumassa niin, että kasvoveden ja puhdistusgeelin tilalle tulee vain yksi emulsiomainen(?) putsari. Eli varmaan käytännössä 2-in-1 putsari. Noh, niistäkään en ole kokemuksen mukaan pitänyt... Tämä kasvovesi oli jotenkin halvan oloinen ja tuoksuinen. Ei tuntunut samalta luksukselta käytössä kuin sarjan voiteet ja seerumi. Harmi, sillä muuten olisin varmasti ostanut setin uudelleenkin. Tai sitten pitää myydä/antaa nuo pari tuotetta pois ja käyttää tilalla muita.

Avon Planet Spa Volcanic Iceland vartalovoide 200 ml 4/5
Ihanan kosteuttava tuote. Tuoksu oli aika unisex, toisaalta maskuliininen, mutta myös raikkautta oli mukana. Voisin ostaa uudelleenkin.

Lumene Roosa nauha kynsilakka 5 ml
Jämähti puoleen väliin. Yritin ohentaa kynsilakanpoistoaineella paremman puutteessa, mutta ei toiminut. Minusta on muutenkin vähän turhaa yrittää elvyttää 2,5 milliä lakkaa. Syksyn 2015 lempilakkani. Onneksi Avonilta löytyy vastaava mikäli tulee ikävä.

2 kommenttia:

  1. Miekään en tykkää Avonin kuiviksen tuoksusta, miun nenään tuoksu mantelille tmv. jota vihaan :D

    Oriflamen seerumista tykkäsin miekin, mutta se loppuu aika nopeasti. Nyt olen tykästynyt siihen Optimalsin geelimäiseen seerumiin, se kestää hieman kauemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siinä Avonin kuiviksessa oli kyllä todella vahva tuoksu. Pitääkin joskus testata sitä Optimalsin seerumia :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...