keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Dermosilin ja Avonin tilaukset + muita ostoksia

Lähdin tilaamaan Dermosililtä lähinnä noiden paperipyyhkeiden takia :D Boxissa on 60 kpl pyyhkeitä ja minusta nuo ovat käteviä jokapaikanhöyliä. 2,50 e/per boxi. Lisäksi ostin varastoon kulma- ja ripsigeeliä (3,90 e) ja ostin testiin myös kuorivan yöseerumin (13 e). Koska tilasin naistenpäivänä niin yli 20 e ostoksiin sai ihanan pinkin käsisaippuan mukaan (arvo 5 e). Pisteillä otin testiin myös Fresh! -sarjan finnejä hoitavan peitepuikon (arvo 5,70 e).

Hain tänään Postista Avonin kampanjan 4 paketin.

 Nutraeffectsin tuotteita oli 3 kpl 10,50 e ja hyödynsin sen tarjouksen. Otin testiin puhdistusöljyn kaksoispuhdistusta varten ja micelliveden varastoon, koska olen tykännyt tuosta kovin! Yksi micellivesi menee eteenpäin. Markin Big & Style Volume Mascara oli euron tilaajalahja.

 Lisäksi ostin myös kotiväkivaltakampanjan kauniin korusetin, joka kustansi 7 euroa, josta noin puolet menee lahjoituksena Naisten Linjalle. Avonin korut ovat livenä todella upeita enkä ole joutunut pettymään kertaakaan.

Tässä vielä sekalaisia ostoksia. Lumenen dip-in kynsilakanpoistoaine Prismasta puoleen hintaan n. 3,58 e. O-liven otsonoitu oliiviöljy iho-ongelmia taltuttamaan Ruohonjuuresta. Tuo on maaliskuun ajan tarjouksessa 18,95 e ja normaalihinta on 22,45 e. Kaupan päälle sai Weledan 10 ml näytteen Skin Food -voiteesta, jota voi käyttää mm. kuiville kantapäille, käsille ja huulivoiteena. Lopuksi vielä naaman näppylöitä peittämään Oriflamen Giordani Gold -peitepuikko. Mätsää ihan hyvin lakanan kalpeaan ihooni. Hintaa oli 9,90 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...