torstai 7. toukokuuta 2020

Shop My Stash - Oriflamen auringonhaalistamat kevätsävyt

Oriflamella on nyt myynnissä uudet kevätsävyt, jotka löytyvät verkkokuvaston sivuilta 24-25 tai tuotesivulta 14.5. asti. Minusta nuo tuovat kivaa vaihtelua yleensä keväisin nähtäviin pastellisävyihin ja aiemmin Oriflame mainosti noita sävyjä auringonhaalistamina.

Shop My Stashin ideana on etsiä jotakin kokoelmaa vastaavat sävyt omasta kokoelmasta, koska monelta kynsiharrastajalta löytyy ainakin vastaavia sävyjä eikä aina tarvitse rynnätä oikopäätä ostamaan jos löytyy jo vastaavia värejä itseltään.

Tässä poiminnat minun kokoelmasta:

1. Lumenen Kallion kimallus/Glowing Rocks (Oriflamen Dewy Grey)
2. Oriflamen Orange Burst (Oriflamen Creamy Sunset)
3. Essien With The Band (Oriflamen Milky Red)
4. OPI:n Mermaid's Tears (Oriflamen Soft Moss)
5. Dependin 501 (Oriflamen Dusky Mauve, joka onkin jo loppunut)

2 kommenttia:

  1. Juuri tässä itse mietin, että onkohan miun kokoelmissa sopivaa vihreää PP:n Avocado -sväyn kanssa, jos kokeilisi liukuvärjäystä :D

    Mie tilasin tuon OF-kokoelman, swatchasin ja pistin eteenpäin. Ei mikään erikoinen sävyjensä suhteen. Yllättävän tumma kokoelma kevääseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä on muuten sellainen sävy, että minulta löytyy vain muutama vihreäksi luokiteltava sävy. Ei löydy yhtään keskivihreää esim. Tosin vihreitä lakkoja ei paljoa edes valmisteta :)

      Minusta nuo Oriflamen kokoelman sävyt kävisivät hyvin ainakin näin alkukevääseen kun vielä on melko kylmä. Eri asia sitten kun lämpötila kohoaa pysyvästi yli 15 asteen :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...