keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Ostoksia (mm. Dermosilin tilaus) + uusia juttuja

Tein Dermosilille tilauksen, kun tarvitsin kasvoseerumia, pienen käsivoiteen ja paksumman kasvovoiteen (sekä myös kyllä vartalovoita). Tilauksen lopussa sai valita haluamansa näytteet ja valitsin siloittavan hiusvoiteen ja retinoliseerumin. Vuokkosen siteet ja vartalovoin valitsin bonustuotteeksi.

Face Mask -duo oli silloin vielä 12,90 e, nyt tarjouksessa 6,50 e ja olenkin ehtinyt testaamaan sitä jo pari kertaa. Siinä on tarkoituksena, että ensin laitetaan lämmittävä kasvonaamio ja sen jälkeen viilentävä kasvonaamio. Ensimmäisellä kerralla lämmittävä kasvovoide tuntui liiankin polttavalta, mutta toisella kerralla ravistelin pakkausta ja silloin se oli ihan miellyttävä. Tuo lämmittävä kasvonaamio tuoksuu muuten kardemummalta (sisältää kardemummaöljyä ja savea). Kaiken kaikkiaan ihanan hemmotteleva duo, josta tykkään!

Nature kasvoseerumi oli 10,90 e, talvikasvovoide 9,80 e, Vitamin E kasvoseerumi Hyal x 4 7,60 e ja Vitamin E mini käsivoide 3,20 e.
Nämä tuotteet sain apteekissa työskentelevältä tuttavalta. Ihana Idun Mineralsin kosmettiikkapussukka, Louis Widmerin misellivesi 50 ml, Eucerinin UreaRepair Plus käsivoide 30 ml ja Idun Mineralsin kynsilakka sävyssä Turmalin 11 ml.

Lisäksi muutama muu ostos. Avon Planet Spa Heavenly Hydration kasvonaamio 75 ml oli 0,10 e tilaajalahja, Prismasta Xtra kynsilakanpoistoaine 200 ml 1,55 e ja Mossan misellivesi myös Prismasta hintaan 8,95 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...