maanantai 21. helmikuuta 2022

Uusia tuotteita (mm. Dermosilin tilaus + jouluyllätys)

 Tässä koottuja ostoksia joulukuulta helmikuulle:

Stockmannin joululahjatilauksen mukana tilasin dödön, Lumenen Herkkä-kasvovesi 400 ml Tokmannilta ja Dermosilin käsivoidepakkauksen sain joululahjaksi.

Jouluaattoyönä oli pakko tilata Dermosililtä tuotteita tulevaan tarpeeseen, koska sieltä sai jokaisen yli 50 e tilauksen mukana jouluyllätyksen, jonka arvoksi luvattiin n. 46,50 e. Tilasin...

...Jalkasuolan & jalkavoiteen. Tuohon jalkavoiteeseen ihastuin näytteen perusteella, mutta en olisi halunnut jalkakylpysuolaa, koska sitä minulta löytyy jo iso pänikkä. Nyt täytyy tehdä ahkerasti jalkakylpyjä...

...Toiseen pakkaukseen sisältyi minikokoisia Vitamin E-sarjan tuotteita: misellivesi, kosteuttava kasvonaamio, kasvovoide & kasvoseerumi...

...Vielä tyrnisaippuan ja miselliveden tilasin.

Jouluyllätys oli tällaisessa paketissa...

...Ja sisällöstä yllätyin iloisesti!

Pieni käsivoide, vartalokuorinta, vartaloseerumi ja lakritsikäsisaippua.

Kardemumma käsisaippua, miesten suihkugeeli (onneksi ei naisten, koska niitä riittää minulla vielä pitkäksi aikaa!) & suklaahierontageeli.

Nämä tilasin Cocopandalta: hopeashampoo 13,40 e, Lumenen Lähde-seerumi 17,90 e ja Lumenen meikkipuuterit á 14,15 e.

Lumenen Lähde-kasvovoiteet olivat yhteensä 15 e Helsinki Outletin Lumenen myymälässä. Tarjous voimassa koko helmikuun ajan.

Ihastuin tähän Lushin Snow Fairy-saippua-alustaan jo joulukuussa, mutta en sitä silloin tilannut. Nyt kun tarvitsen viimeisen kuvan öljypuhdistuskakulle oman alusen niin päätin tilata tämän, koska en ole koskaan nähnyt yhtä hienoa alustaa.

Nämä tilasin Avonilta tammikuussa. Käsigeeli tilaajalahja 0,10 e, sävytetty päivävoide spf20 5,95 e ja aurinkosuojavoide 3,45 e.

Luonkosissa oli yhden viikonlopun ajan 2-laatuisia tuotteita myynnissä, ja päätin ottaa Infinity öljypuhdistuskakun testiin, koska tuo sisältää mikrobiuutetta ja sen pitäisi mm. vahvistaa immuunijärjestelmää. Kakku oli n. 30 e ja Sulapac-muoviton säilytys-/kuljetusrasia 8 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...