lauantai 26. marraskuuta 2022

Ostoksia (Avon, MoiForest, Essence, Twistbe)

Tässä koottuja ostoksia elo-marraskuulta.

Tilasin ensimmäistä kertaa MoiForestin nettikaupasta ja tämän Hand & Body Gift Boxin, jonka normaalihinta on nettikaupassa 39,80 €, mutta tilaamalla uutiskirjeen sai siitä 10 % alennusta.

Elokuussa Avonin 0,10 € tilaajalahjana olivat FootWorksin jalkanaamio ja Ultra Colour kynsilakka sävyssä Think Fast Pink. Kiitoksena osallistumisesta huulimeikkikoulutukseen sai Tinted Lip Balmin sävyssä Pink.

Nämä on saatu Avon-illasta.

Syyskuussa 0,10 € tilaajalahjana oli Avonin Cannabis Sativa Seed Oil misellivesi. Tätä en olekaan ikinä testannut. Lisäksi syyskuun lopussa sai Anewin kasvovesiä 2 kpl hintaan 12,50 €, joten valitsin Radiance Maximising Tonicin ja Reviving Tonicin. Näiden luvattiin olevan kosteuttavia, mutta silti molemmat sisältävät alkoholia... Yleensä välttelen sitä kasvovesissä, mutta täytyy kokeilla. Lokakuussa tilasin itselleni vain 24 h Recovery+ korjaavan käsivoiteen hintaan 2,25 €.

Essence Hello, Good Stuff! kasvoseerumi Hydrate & Glow 30 ml on Cittarista hintaan 5,59 €.

Valitsin tämän vuoden joulukalenteriksi tämän Twistben joulukalenterin, jota minulla ei ole ennen ollut. Normaalihinta tälle oli 345,10 €, mutta alennuskoodilla tämän sai lunastettua itselleen 199 € hintaan. Toivon, että tämä sisältäisi ainakin kasvoseerumin, jalkavoiteen, vartalokuorinnan, vartalovoin ja kasvovoiteita, mutta sisältö selviää sitten ajallaan :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...