keskiviikko 25. tammikuuta 2023

Uusia juttuja

Tässä taas kootusti ostoksia ja muita juttuja marraskuulta lähtien. 

Tämä Avonin tilaus marraskuulta tuli maksamaan 44,11 e. Kuoriva jalkanaamio, misellivesi, seerumi, kasvoöljy, päivä- ja yövoide.

Hopeashampoon ja pikakuivattavan kynsilakan ostin Cocopandalta. Shampoo maksoi 15,20 e ja kynsilakka 9,70 e.

Koska Twistben joulukalenterista ei tullut kosteuttavaa naamiota eikä silmänympärysvoidetta niin tilasin ne sitten sieltä erikseen. Kosteuttava kasvonaamio oli pienessä alessa 9,60 e ja sy-voide 46 e. Onhan tuo aika hintava, mutta kooltaan tuo on 30 ml, mutta silti sanotaan, että säilyisi avattuna vain 6 kk? Minulla kestää vuosi saada 10 ml sy-voide loppumaan, koska sitä kuuluu levittää vain nuppineulanpään kokoinen nokare. Tuo on purkkimuodossa, joten ehkä sitä on vaikea saada vähän kerrallaan. Aion katsoa kuinka kauan tämä säilyy hyvänä. Kaupan päälle tuli saippuanäyte.

Tässä kaikki kosmetiikkaan liittyvät joululahjani. Lushin Snow Fairy -sarjasta saippua ja suihkugeeli ja Dermosililta yövoide käsille ja jaloille ja Salvia keittiökäsisaippua.

Ja sitten vielä nämä, jotka ostin joululahjaksi saamallani lahjakortilla Normalista. Kuivashampoo oli 3,90 e ja 10 kpl kestovanulappuja, joissa on bambua ja puuvillaa 5 e.

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia. Pikakuivattava kynsilakka on kiinnostava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu yritin elää ilman pikakuivattajaa, mutta lakkaukset kärsivät niin paljon ilman sitä, että oli pakko hankkia uusi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...