maanantai 11. huhtikuuta 2016

LivBox huhtikuu 2016

Tällä kertaa boxi sisälsi 6 tuotetta, joista 3 on täysikokoisia ja loput 3 näytekokoisia + alennuskoodi. Minulla ei oikeastaan tällä hetkellä ole tarvetta millekään boxin tuotteista, mutta innolla lähdin silti kokeilemaan niitä. 

Cutrin Chooz Hairspray Super Strong Hiuskiinne 100 ml (Ovh 15,90 e/300 ml)
"Erittäin voimakas hiuskiinne, joka antaa kampaukselle näyttävän kiillon ja maksimaalisen tuen."

Kiva pikkuinen hiuslakka, joka on kätevä ottaa mukaan matkalle. Onneksi minulla on ennestään vain yksi hiuslakka eikä valtavaa varastoa. Ehkä siksi olen onnellinen että tämä tuli boxista :)

Sim System 4 Oil Cure Hair Mask O Hiusnaamio 20 ml (Ovh 14,90 - 18,90 e/215 ml)
"Kuoriva ja ravitseva hiuspohjan hoitonaamio. Kuorii hiuspohjan ihoa ja poistaa hilsettä. Kosteuttaa ja rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Lisää hiusten kiiltoa, käsiteltävyyttä ja elastisuutta."

Kokeilin tätä vaikkei minulla olekaan päänahan ongelmia ja vakuutuin kerrasta. Hiuksista tuli aivan ihanan tuntuiset ja se kesti seuraavaan pesukertaan asti. Ainetta on vielä puolet jäljellä ja pitää harkita tarkkaan annako tämän tuolle toiselle, jolla on enemmän ongelmia hiuspohjan kanssa vai nautinko itse uudestaan siitä tunteesta. Saa nähdä :D Tämä on muuten Suomesta.

Osis+ Big Blast Volyymigeeli 50 ml (Ovh 12,90 e/200 ml)
"Kevyt volyymigeeli antaa pitkäkestoista ja voimakasta volyymia samalla kohottaen tyveä. Kevyt koostumus, ei tahmaa hiuksia ja jättää ne luonnollisen tuntuisiksi. Tuotteessa on voimakas tuki ja se suojaa hiuksia föönauksen kuumuudelta. Tuote viedään kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan ja föönataan pyöröharjan avulla, jolloin saavutetaan katseet kääntävä lopputulos."

Tätä en ole vielä kokeillut, mutta kauheasti ei ole tarvetta tällaiselle tuotteelle ellei tämä sitten toimi pelkästään lämpösuojana.

Colgate Max White Expert White Hammastahna 75 ml (Ovh 4,95 e/75 ml)
"Ainoa päivittäistavarakaupassa myytävä hammastahna, joka sisältää ammattilaisten käyttämään valkaisevaa ainesosaa. Tahnan koostumus vaikuttaa hampaan pintaa syvemmällä poistaen pinttyneitä tahroja ja vuosien saatossa syntynyttä kellastuneisuutta. Jopa 3 astetta valkoisemmat hampaat. Kaunis valkoinen hymy nyt helposti kotona!"

Hammastahnat LixBoxissa tuntuvat jakavan mielipiteitä, mutta minulle ne ovat tervetulleita. Täytyyhän hammastahnaa käyttää sentään kaksi kertaa päivässä. Tätä en ole vielä päässyt kokeilemaan.

Garnier Respons Mythic Olive Vartaloöljy 150 ml (Ovh 6,95 e/150 ml)
"Vartaloöljy, joka sopii erityisesti erittäin kuivalle iholle. Sisältää neitsytoliiviöljyä, joka tekee ihosta pehmeämmän päivä päivältä. Tekee ihosta intensiivisesti ravitun, heleän, kauniimman ja joustavamman. Kevyt, silkinpehmeä koostumus imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. Ei saa käyttää kasvoille."

Kokeilin tätä jaloilleni, mutta ainakaan se kerta ei vakuuttanut minua siitä, että tämä olisi tarpeeksi kosteuttava minulle. Jouduin nimittäin laittamaan tämän päälle vielä rasvaa kutinan takia. Minusta tässä on aika voimakas, mutta miellyttävä tuoksu.

Ja viimeisenä mutten vähäisimpänä:
Lumene Arctic Glow Huuliöljy 8 ml (Ovh 11,90 e/8 ml)
"Uuden Arctic Glow Huuliöljyn kevyt, ylellisen hoitava koostumus ravitsee huulia. Suomalaisen vadelman siemenöljyä sisältävä huuliöljy kosteuttaa huulia välittömästi ja auttaa pitämään ne pehmeinä ja hoidettuina koko päivän ajan. Kevyt sävy tuo hienostuneen loppusilauksen mihin tahansa meikkiin."

Tämä on sävyssä 100 Hohde. Nämä huuliöljyt ovat vähän niinkuin huulirasvojen ja huulikiiltojen välissä, mutta koska tässä on melko samoja ainesosia kuin huulirasvassa niin taidan laskea tämän siihen kategoriaan. Olin jo aikeissa hankkia Lancomen Juicy Shakerin, mutta jäin empimään kun kuulin että se kestää huulilla puoli tuntia vaikka ei söisikään mitään eli se katoaa vain huulilta. Sitten näin jossakin blogissa näitä Lumenen huuliöljyjä ja ihastuin heti näiden ulkonäköön. En voinut olla onnellisempi kun näin tämän boxissa.

 Tästä tulee vain aavistus väriä huulille ja tämä tuoksuu ihanan raikkaalta vadelmalta. Pysyvyys on ihan huippuluokkaa, syömisen jälkeenkin tämä tuntuu vielä kuivilla huulillani. Ainut huolenaiheeni on, että tämä voi olla ikuisuusprojekti kuluttaa loppuun. Toisaalta olen niin syvästi rakastunut tähän, että ehkä se ei haittaa.

Vaikka ensivaikutelma tästä boxista oli vähän njää niin kyllä nämä tuotteet loppupeleissä aika käyttökelpoisia ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...