keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Loppuneet tuotteet maaliskuu

Päätin nyt kuitenkin alkaa tehdä näitä loppuneet-postauksia joka kuukausi. Entä sitten jos minulta loppuukin vain 1 tuote/kk tai ei lopu yhtään :D Mutta kuten kuvasta huomaa, loppui maaliskuussa enemmän kuin 1 tuote. Ja sitten tuotteista vähän tarkemmin...

Loppuneiden tuotteiden yhteismääräksi tuli 9 kpl, joista 5 täysikokoisia ja 4 minikokoa. 

Yves Rocher Pomme Delice Apple Delight suihkugeeli
Tämä oli kyllä i-h-a-n-a. Tämä on vanhaa versiota varmaan joululta 2014 tai 2013, mutta joulun kausituote siis kyseessä. Jos tätä tulee ensi jouluna niin on varmaan pakko ostaa. Ihana tuoksu! Jatkoon siis.

Rainbow hoitoaine kuiville ja käsitellyille hiuksille 
Saman sarjan shampoo onkin vielä käytössä. Ei mitään moitittavaa, tykkäsin hoitavuudesta ja tuoksusta. Voisin ostaa uudestaankin.

Nivea Daily Essentials Refining Clear-Up Strips
Näillä voi siis poistaa mustapäitä ja epäpuhtauksia. Minulta nämä poisti vain muutaman mustapään nenästä, mutta tuolle toiselle nämä osoittautuivat oikein hyviksi. Minun kohdaltani ei jatkoon.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm
Pikkuruinen 4 gramman näyte. Käytin käsivoiteena, ihan ok. Tästä ei oikeastaan ole muuta sanottavaa. Hajustamaton. Ei jatkoon.

Vichy Idéalia Skin Sleep
Kuten jo mainitsinkin niin tämä kesti minulla käytössä viikon joka ilta laitettuna, vaikka onkin 3 ml:n kokoinen. Vaikutti oikein hyvältä yövoiteelta, mutta tuoksusta en pitkän päälle oikein tykännyt. Siksi ei jatkoon. Livbox 3/2016

Lip Smacker Birthday Cake huulirasva loppui myös, mutta siitä lisää taas huulirasvaprojektin yhteydessä.

Erisan Perusvoide
Todella kosteuttava, mutta koska hajusteeton niin haju alkoi vähän etomaan. Ei jatkoon.

I Love… Strawberries & Cream Nourishing Body Butter
Oikein kosteuttava vartalovoi. Tuoksu oli myös oikein herkullinen, nimensä mukaisesti tuoksui mansikoilta ja kermalta. Seuraavaksi voisin kokeilla tätä eri tuoksuisena, koska koostumukseltaan tätä oli helppo levittää vaikka onkin vartaloVOI. Tämä jäi tuntumaan iholle, mutta minusta se on vain hyvä asia, jotkut eivät tykkää.

The Body Shop Body Butter Shea
Vartalovoi tämäkin. Ja erittäin miellyttävä sellainen! Tämä oikein suli iholle paksulta vaikuttavasta koostumuksesta huolimatta, mutta jäi silti tuntumaan iholle. Ja todella hyvä tuoksu, joka ei mennyt pilalle iholla. Todellakin jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...