lauantai 28. toukokuuta 2016

Avonin ostokset 6/2016

Tällaisia juttuja löysin Avonin kampanjasta 6.

Tuo eka suihkugeeli oli vain täytetuote, koska Avonilla on paljon tarjouksia joiden ehtona on "muun esitteestä ostamasi tuotteen kanssa". Kuvassa näkyvä Jugurttisarja oli juurikin sellainen. Wild Berries & Pomegranate eli villimarja- ja granaattiomenajugurtti on niiden tuoksuna, joka on todella ihana. Koko setti maksoi 4,95 e eli vaikka tuo suihkugeeli maksoi 2,25 e niin konsulttialennuksen kanssa tuotteiden hinnaksi ei jäänyt paljoakaan. Settiin kuului siis suihkugeeli, vartalovoide (yoghurt body shake) ja vartalokuorinta, joka sisältää murskattuja hedelmän siemeniä sekä koko sarja sisältää E- ja C-vitamiineja. 

Tuo olkalaukku oli demotuotteena ja oli kyllä nappiostos. Laukussa on vihreät sivut. Cherish-setti taisi olla n. 18 euroa, joka on minusta edullinen sillä yleensä nuo tuoksusuihkeet maksavat 9,95 e, samoin vartalovoiteet. Tykkään todella tuosta tuoksusta.

Tilasin myös muutaman hajuvesinäytteen minua kiinnostavista tuoksuista. Ultra Sexy, Ultra Sexy Pink, Avon Love ja Luck for Her. Ultra Sexystä en välitä niin paljoa, että hankkisin sen, mutta muut ovat todella hyviä ja vaikka tuo viimeinen on Eau de Parfum niin mielestäni se sopii hyvin myös päivätuoksuksi. Se on näistä ainoa, jossa on kätevä spray ja siinä tuli tuo pahvihässäkkäkin mukana:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...