maanantai 8. elokuuta 2016

Avonin tilaus 11/2016

Tällä kertaa tilailin muutaman tuotteen tarpeeseen. 

Minulla ei ole ollut jalkaraspia, joten päätin ottaa tuon koska se on niin kivan kesäinen ja pirtsakka. Tuossa on tosin vanha logo ja kuvastossa tuo näytti paljon kolmiuloitteisemmalta, tuo on vain ohut läpyskä, joten sain vähän pettyä. No ajaahan tuokin asiansa. 

Hoitoaineen otin varastoon, koska tällä hetkellä käytössä oleva vetelee viimeisiään. En ole vielä kokeillut tuota, mutta tuo lopetetaan, olisiko ollut seuraavassa tai sitä seuraavassa kuvastossa viimeistä kertaa ja olen katsellut tuota jo pitkään, joten hyvä kun päätin tilata.

Viimeisenä vielä hiuslakka, joka vaikuttaa oikein pätevältä ja tuli juuri sopivaan aikaan, edellinen nimittäin loppui tänään (paketti tuli perjantaina). 

Paketissa tuli mukana ei seuraava vaan sitä seuraava kuvasto + alennuslehtinen.

Tässä vielä hinnat:

Sugar Lime Mojito jalkaraspi 2,95 e
Avon Advanced Techniques Moroccan Argan Oil hoitoaine 2,95 e
Avon Advanced Techniques Firm Hold hiuslakka 4,45 e

2 kommenttia:

  1. Muistelisin lukeneeni, että nyt 12 ja ehkä 13 jaksossa on monet tuotteet viimeistä kertaa esitteessä, mutta johtuu siitä, että tuotteiden ulkoasu vaihtuu. Ei siis välttämättä lopu, vaan tulee uudella kuosilla. Hiukan siis harhaanjohtaa tuo viimeistä kertaa esitteessä -teksti, kun voi tulla uudestaan kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin harhaanjohtavaa! Mutta hyvä juttu että pelkästään uudistuvat :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...