tiistai 23. elokuuta 2016

Oriflame The One Gold Nacre kynsilakka

Näissä kuvissa lakka on ollut jo monta päivää ja siksi näyttävät vähän jo kärsineiltä. Tämä on tosiaan duochrome eli tässä lakassa näkyy sekä kultaista että tumman vihreää/turkoosia. Koostumukseen olen ihan tyytyväinen toisin kuin Oriflamen creme-lakkoihin. Niissä tuppaa näkymään ihmeellisiä viiruja aina kun on nukkunut ne sormissa yhden yön. Tällä hetkellä minulla on kynsissä niin ikään Oriflamen kynsilakka samasta kokoelmasta kuin tämä Gold Nacre, Sea Salt nimeltään. Se on siis creme enkä kehtaa ottaa edes kuvaa... En tiedä miten noilta viiruilta voisi välttyä. Mutta Gold Nacresta tykkään kyllä kovin.

2 kommenttia:

  1. Hmm.. vaikea sanoa mistä viirut johtuu. Onko kynsissä syviä uurteita (ettei aluslakkakaan niitä peitä), käytätkö pikakuivattajaa? Se ainakin kuivattaisia lakan ja ei tulisi esim. lakanan jälkiä.

    Itseltäni löytyy kaksi uutta lakkaa Oriflamelta, toinen taisi olla Sea Salt, en muista :D Olen vain tikulle ne swatchannut ja niiden koostumus on metallinen, niin jo se tekee yhdet raidan kynsiin. Normi cremejä en ole vielä kokeillut, nyt tilasin kaksi testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viirut tulevat aina nukkumisen jälkeen, joten lakanoista johtuvat. Pikakuivattajaa olen meinannut ostaakin, mutta en ole koskaan sellaista käyttänyt, joten merkin valinta on vaikeaa :D Täytyy kyllä kokeilla. Sitten kun nuo tilaamasi kaksi saapuvat niin kokeile niitä ihmeessä ja kerro kokemuksia :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...