tiistai 31. tammikuuta 2017

Tammikuun lakkaukset

Tammikuu oli jo melko pitkällä kun aloin kuvaamaan kynsiäni, mutta tässä koottuna suurin osa tammikuun lakkauksista. Yleensä vaihdan lakkaukset 1-2 kertaa viikossa. Ensimmäisenä OPI:n Malaga Wine ja aksentiksi essencen ice flakes päällyslakka.

Seuraavana kynsille pääsi ensimmäistä kertaa OPI:n Peace & Love & OPI. Jossain vaiheessa lisäsin vielä nimettömän kynnelle Essien joulukalenterista tullutta Fringe Factor -päällyslakkaa, joka oli kuitenkin liian samaa sävyä alla olevan lakan kanssa.

Kun OPI:n Oh My Majesty! tuli taloon niin halusin sitä heti kynsille. Upea!

Sitten kynsille pääsi lakka, jota taidan käyttää vain kerran joka tammikuu nimittäin Essien Cashmere Bathrobe. Olen yrittänyt käyttää tätä myös syksyllä, mutta siihen vuodenaikaan tämä on minusta liian masentava. Rakastan tämän koostumusta!

Näin netissä liukuvärikynnet ja inspiroiduin katsomaan myös omaa kokoelmaa josko löytyisi tarpeeksi sävyjä sellaisen toteuttamiseen. Löytyi ihan passeleita lakkoja.

OPI - Lincoln Park After Dark
Dermosil - Festive
OPI - Casino Royale
Dermosil - Lovely
Essie - Between the Seats (Todella hyvä koostumus näin vaaleaksi lakaksi! Peittää kahdella kerroksella)

Ihan tammikuun lopussa kynsille pääsi Project Polish 2017 -lakka OPI:n Big Apple Red eli ihan peruspunainen, joka näyttää kuvassa liian kirkkaalta.


Mikä näistä oli lempparisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...