perjantai 3. maaliskuuta 2017

Helmikuun lakkaukset

Yritin tehdä ystävänpäiväksi koristeluita kynsiin dotting toolilla, mutta lopulta päällyslakka pilasi sydämet. Kokeilin pikakuivattavaa ja normaalia geelipäällyslakkaa, mutta ei onnistunut kummallakaan. Onko jotain kikkaa millä pilkut/sydämet saisi pysymään siistinä muuta kuin se ettei laita päällyslakkaa? Lopulta kuukausi mentiin yksinkertaisissa kynsissä:

OPI:n Let's Be Friends! oli ihana haalean vaaleanpunainen. Jostain syystä peukalon ja etusormen kynsistä tuli selvästi kellertävät, vaikka olin sekoittanut lakkaa ennen käyttöä. Ehkä se johtui vain siitä että lakkasin tuolla ensimmäistä kertaa?

Lumenen Roosa Nauha -lakka oli yhtä ihana kuin ennenkin, mutta taisi värjätä kynteni kellertäviksi.

Sitten kynsille pääsi Dermosilin Unicorn, joka taisi lohjeta jo heti ensimmäisenä tai seuraavana päivänä.

Essien Go Go Geisha oli ihana.

Kuukauden lopuksi kynsillä oli OPI:n I Have a Herring Problem sekä Make Light of the Situation. IHHP oli todella ohutta ja vaati 3-4 kerrosta että se peitti kunnolla. MLS taas oli todella hyvä päällyslakka ehkä vähän liiankin hyvä. Glittereitä ei joutunut onkimaan yhtään. IHHP on todella jännä sävy, joka välillä näyttää harmaalta, välillä siniseltä ja välillä vihertävältä. Kauneudenkaupan sivuilla väri on määritelty näin: Shimmerinen harmaansininen sävy, joka vivahtaa vähän vihreään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...