lauantai 4. maaliskuuta 2017

Ostoksia laivalta ja Sokoksesta

Olin viime viikonloppuna laivalla ja siellä oli The Body Shopin vartalovoit tarjouksessa ota 3 maksa 2. Laivalla normaalihinta on 14,50 e/kpl, joten maksoin siis kolmesta yhteensä 29 e. Shea oli pakko ottaa, koska olen käyttänyt sitä pikkupurkin verran ja se oli ihanaa kun se suli iholle ja kosteutti todella hyvin. Siinä lukeekin että 48 tunnin kosteutusta todella kuivalle iholle. Muut ovat mango ja honeymania. Vartalovoiden lisäksi mukaan tuli OPI:n I Believe in Manicures, joka on ollut ostoslistalla. Rakastan tuon väriä ja nimikin on kiva. Hinta oli laivalla 12,90 e.

Sokoksessa oli taannoin asiakasomistajapäivät, jolloin oli to-su kaikki tuotteet -20 %. Tilasin BareMineralsin The Color Extravaganza -luomiväripaletin, jonka kanssa olenkin jo harjoitellut. Minusta tuo on hyvä varsinkin aloittelijoille, koska siinä on tuo ohjelappunen ja sen lisäksi luomiväreissä lukee mihin tarkoitukseen mikäkin väri on. 007 hajuvesinäyte tuli kaupan päälle.

Paletissa on 4 eri kolmikkoa, joilla saa aikaan monenlaisia meikkauksia. On kiva kun paletissa on värejä monipuolisesti. Alunperinhän tämä paletti on ilmestynyt joulun aikaan ja kaikki värit ovat shimmerisiä, joten tämä on ajateltu juhlakäyttöön, mutta miksei tällä saisi arkimeikinkin käyttämällä vähän kevyempää kättä. Värit ovat mukavan pigmenttisiä ja tuo kaksipäinen sivellin on minusta aika hyvä. Toisessa päässä on häivytyssiveltimen näköinen pää, jolla pystyy myös lisäämään väriä ja toisessa päässä on rajaussivellin.

Kivan lisän palettiin tuo se, että värinapit ovat irroitettavissa ja paletista saa irroitettua yhden kolmikon, peilin ja siveltimen, jonka voi ottaa kätevästi matkalle mukaan. Tämän normaalihinta oli 29,90 e, mutta tarjouksen jälkeen maksoin 23,92 e + postikulut 2,95 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...