sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Heinäkuun loppuneet

Heinäkuussa loppuneiden tuotteiden vuoro. Yhteensä tuotteita loppui 8, joista 1 on minikokoinen. Käydäänpäs tuotteita vähän tarkemmin läpi.

Klippoteket Super Maximum Strong 9 Hiuslakka 400 ml
Tämän ostin viime syksyn Hulluilta Päiviltä ja hintaa taisi olla 3,50 e. Oli tähän asti jatkuvassa käytössä syksystä asti, joten todella riittoisaa lakkaa. Kun tätä suihkutti niin hiukset piti muotoilla todella nopeasti ja hiuksista tuli helposti lakatun näköiset. Hintansa väärti kuitenkin. Aion silti jatkaa täydellisen lakan metsästämistä.

Rainbow Shampoo kuiville ja käsitellyille hiuksille 300 ml
Ei mitään pahaa sanottavaa. Oli riittoisaa ja pesi hiukset puhtaiksi. Todellakin hintansa arvoinen ja tähän voisin palata myöhemmin.

TRESemmé Heat Defence Styling Spray 300 ml
Tämän ostin myös viime syksynä, mutta Sokoksen 3+1 päiviltä ja hinta taisi olla n. 5,90 e ja tämäkin on ollut käytössä siitä lähtien. Tässä on hyvä suihke, joka menee laajalle aluelle, mutta välillä suihke lakkasi toimimasta. Muuten tykkään tästä, mutta jos suihke ei toimi niin etsin jonkun paremman. Olen käyttänyt tätä aikaisemminkin joskus vuosia sitten ja silloinkin oli sama ongelma, joten viallisesta kappaleesta ei ole kyse. Harmi juttu, sillä on todellakin hintansa arvoinen.

Oriflame Veryme No Time For Shine Puuteri
Tästä en keksi muuta huonoa sanottavaa kuin sen että tuon puuterivipan selkämyksessä ollut "kangas" lähtee aika nopeasti irti. Puuteri kannattaa ostaa Oriflamelta silloin, kun sen on tarjouksessa 5,90 e eli aika usein. Itse ostin tänän 9 euron normaalihintaan. Tällä hetkellä minulla on käytössä samanlainen.

Mary Kay Mineraalimeikkipuuteri sävy Ivory 2, 8 g 
Lempparein meikkituote, joka kestää ainakin pitkälti yli puoli vuotta. Otin tehokäyttöön helmikuussa kun huomasin päiväyksen lähestyvän. Tässä huono puoli on huono saatavuus eli pitäisi ottaa yhteyttä konsulttiin. Aion silti hankkia jatkossakin. En tiedä onko Mary Kay patentoinut annostelusysteemin, mutta en tiedä vastaavaa missä olisi samanlainen, jossa reiät pystyy kiertämään auki ja kiinni. Hinta noin 35 euroa. Harmi ettei tässä taida olla suojakerrointa?

Dermosil Kuorintavoide Lime 200 ml
Tykkäsin tästä ja tämän raikkaasta limen tuoksusta. Tarpeeksi kuoriva minun makuuni. Kuorivat rakeet ovat riisinjyvämurskaa, joten aion hankkia jatkossa.

The Body Shop Shea Palasaippua
Tuli joulukalenterista ja jäljellä on enää tuon verran. Aion käyttää vielä loppuun, mutta vielä kun näkyy kuvissa niin piti ottaa mukaan loppuneisiin :) Tykkään kyllä.

Ja vielä viimeisenä:

Lumene Bright Now Vitamin C heleyttävä ja ravitseva Yövoide näyte 15 ml
Voide oli keltaista ja tuoksu oli aika voimakas omaan nenääni. Tykkäsin voiteen koostumuksesta, joka oli kosteuttava, mutta sitä en tiedä heleyttikö tämä. Ihan hyvä tuote, voisin ostaakin joskus. Tämä tuli LivBoxista 2/2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...