keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kesäkuun loppuneet tuotteet

Kesäkuun loppuneiden vuoro. 8 tuotetta loppui, joista 2 minikokoista. Yhteensä 4 tuotetta on vanhentunut tai muuten epäsopivia.

Loppuneet:

 Rainbow Kuivashampoo 250 ml
Ihan hyvä kuivashampoo ja myös todella edullinen (muistaakseni vähän yli 2 e). Tästä tuli valkoista jauhetta, joka näkyy tummemmilla hiuksilla, mutta minulla tämä toimi hyvin. Tuoksu oli mitäänsanomaton. Tämä jätti hiukset kylläkin raskaan tuntuisiksi, josta tulee miinusta. Jos olen pihistelytuulella niin voisin ostaa uudestaankin. Purkki ei ole kyllä kauhean esteettinen :D

Oriflame Harmony Käsivoide 75 ml
Ihan peruskäsirasva, tuoksusta en liiemmin välittänyt, mutta voide oli ihanan vaaleanpunaista ja tuo puteli on kyllä kaunis. Tätä ei varmaan myydä enää enkä varmaan edes ostaisi toiste.

H&M Express Nail Polish Remover
Tämän olen täyttänyt uudelleenkin jo toisella poistoaineella, mutta nyt sisällä oleva vaahtomuovi on jo niin hapertunut että sitä tarttuu joka kerta sormiin kun tätä käyttää. Tämä on siis dip-in poistoaine. Joutaa siis roskiin. Olen törmännyt parempiinkin, joten en osta toiste.

 Victoria´s Secret Love Spell & Pure Seduction Vartalovoiteet 125 ml
Purkista tuoksuteltuina nämä tuoksuvat hyviltä, mutta iholla ei niinkään. Todella vahva, parfyymimainen tuoksu. Love Spellistä pidin vähiten ja toiseksi vähiten tuosta Pure Seductionista. Lempparini niistä mitä olen kokeillut on Secret Charm, joka on parhaillaan käytössä. En ostaisi uudelleen.

Lip Smacker Strawberry Sprinkle
5. huulirasva kulutettu! Lisää huulirasvaprojektin yhteydessä.

Oriflame Optimals Oxygen Boost Päivä- ja Yövoide 15 ml
Tämä parivaljakko on ollut aikaisemminkin loppuneissa, mutta täysikokoisina. Tykkään edelleen, mutta miinusta siitä, että päivävoide ei sisällä suojakerrointa. Siksi täytyy harkita tarkkaan jos aion ostaa uudestaan.

Vanhentuneet/ei sopivat:

Mary Kay Botanical Effects Kasvovesi ja Kasvonaamio 147 ml & 113 g
Nämä ovat vanhentuneet jo 1,5 vuotta sitten, joten joutaa pois. Kasvonaamiosta olisi saanut ehkä vielä kerran naamion aikaiseksi, mutta saatuani seuraavan kuvan tuotteesta allergisen reaktion en uskalla käyttää näitä enää.

Oriflame Love Nature Exfoliating Cleanser Grape 125 ml
Tämän putkilo meni rikki kun tämän kerran avasin. Tuote oli jotenkin haurastanut suuaukon, joten laitoin tämän toiseen purkkiin. Tätä käytettyäni ihmettelin kovasti miksi silmiäni sattuu todella paljon. Jossain vaiheessa selvisi, että se on varmaan allerginen reaktio ja lopetin tuotteen käytön. Tässä oli vielä päiväystäkin jäljellä. Tämä oli muutenkin kamala tuote, sillä tämä sisälsi todella pieniä raapivia muovinpalasia ja kun tätä vahingossa meni suuhun maku oli karsea. Ei todellakaan tule ikävä. Kuva tuotteesta postauksen lopussa.

Blistex Satin Gloss Huulirasva
Tämä menee roskiin, koska en muista ollenkaan kuinka vanha tämä on ja muistaakseni tämän luvattiin vain pehmittävän huulia eikä hoitavan niitä, joten minulle tämä on turhake.


Kuva: http://uk.oriflame.com

Edit// ^ INCI: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, ACRYLATES COPOLYMER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL GLUCOSIDE, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, STYRENE/VP COPOLYMER, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, PROPYLENE GLYCOL, POLYETHYLENE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, BENZOPHENONE-4, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, METHYLPARABEN, POLYQUATERNIUM-39, PROPYLPARABEN, CITRIC ACID, ETHYLPARABEN, TRIDECETH-9, VITIS VINIFERA JUICE, SODIUM CITRATE, SORBIC ACID, BISABOLOL, CI 16035, CI 42090

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...