lauantai 23. heinäkuuta 2016

LivBox heinäkuu 2016

Vihdoin ja viimein esittelen saamani LivBoxin.

MSCHIC Meikinpohjustusvoide 6 g & Mineraalimeikkivoide 11 g (Ovh. 26 e/30 ml) & (Ovh. 24 e/30 ml)
"Silkinpehmeä meikinpohjustusvoide on parabeeniton ja hajusteeton ja se silottaa ihon juonteet ja epätasaisuudet tehden meikistä pitkäkestoisen sekä ihosta huolitellun."

"Nestemäinen, parabeeniton ja hajusteeton meikkivoide, joka tuntuu ihanan kevyeltä iholla. Levittyy helposti, tasoittaa ihon sävyn kuulaan kauniiksi ja on täydellisen luonnollinen. Koostumus taittaa kevyesti valoa ja häivyttää ihon virheitä. Ihoa nuorentava koostumus. SPF 15."

Jollain oli lukenut sävy tuossa mineraalimeikkivoiteessa, mutta minulta se puuttuu. Ehkä tuo on kuitenkin vaalein sävy. Olen kerran kokeillut tätä parivaljakkoa ja todella hyvältä vaikuttaa! Plussaa tuosta mineraalimeikkivoiteen suojakertoimesta. Täytyy vielä jatkaa testailua ja jollei mielipide muutu niin aion ostaa ainakin meikkivoiteen täysikokoisena.

EDIT: Onhan se sävy tuossa, Porcelain 0N

Hebina Aqua Spa Raikastava Vartaloemulsio näyte (Ovh. 6 e/400 ml)
"Hoitava, raikastava ja kosteuttava. Lummeuutetta sekä kookosöljyä ja kookosvettä sisältävä emulsio jättää iholle ihanan silkkisen tunnun. Valmistettu Suomessa, Heinävedellä."

Tämä oli extrana ja olen käyttänyt tämän jo. Muistaakseni tämä sisälsi myös oliiviöljyä ja siltä tämä minusta tuoksuikin. En pidä oliivin tuoksusta, joten en tule hankkimaan täysikokoisena.

Herbina Body Mist Tuoksusuihke 100 ml (Ovh. 6 e/100 ml)
"Kevyempi vaihtoehto hajuvedelle ja sopii käytettäväksi niin vartalolla kuin hiuksillakin. Kätevän kokoinen 100 ml pullo kulkee helposti mukana kesän riennoissa, ja tuoksua voi tarvittaessa lisäillä päivän mittaan. Valmitetaan Heinävedellä."

Sain tämän tuoksussa Paradise Passion, joka on kivan hedelmäinen tuoksu. Vaihtoehtona oli myös Blue Lagoon. Muuten ihan kiva tuote, mutta haihtuu melko nopeasti ja tätä saa lisäillä päivän mittaan. Lisäksi miinusta suihkeesta, joka välillä tulee yhtenä klimppinä eikä hienojakoisena.

Elivo Arganöljy Käsivoide 50 ml (Ovh. 3,70 e/50 ml)
"Hoitaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaa käsien ihoa. Sisältää luonnollista, antioksidanttirikasta arganöljyä ja kotimaista rypsiöljyä, jotka tekevät ihon ihanan pehmeäksi. Glyseroli, aloe ja pantenoli kosteuttavat pitkävaikutteisesti. E-vitamiinu toimii antioksidanttina. Käsivoide imeytyy nopeasti ihoon tahraamatta. Mieto tuoksu. Apteekeista."

Näin tämän juuri apteekissa saatavana 3 e hintaan. Oikein miellyttävä tuoksu ja muutenkin vaikuttaa hyvältä käsivoiteelta.

Lemon Juice & Glyserine Lime & Jogurtti In-shower Vartalovoide 250 ml ovh. hintaa ei kerrota, mutta Sokoksella normaalihinta 4,90 e  
"Kaikilla tuotteilla on avainlipputunnus. Boxista löydät joko vartalo-, jalka- tai hoitovoiteen."

Tätä käytetään siis niin, että kun on suihkussa pessyt itsensä pesuaineella ja huuhdellut niin sitten tätä hierotaan ihoon ja huuhdellaan ja kuivataan iho. Tämä jätti ihon kosteutetun tuntuiseksi, mutta vähän aikaa oleskeltuani huomasin, että ihoani kutiaa. Tämä ei ollut siis näin kesälläkään tarpeeksi kosteuttava minulle vaan jouduin lisäämään vielä rasvaa tämän päälle. Onneksi minulla on kuitenkin käyttötarkoitus tällaiselle tuotteelle: Talvisin kun käymme saunareissuilla eri rakennuksessa tämä on hätäapu iholleni ennen kuin pääsen rasvaamaan itseäni.

Vuokkoset ohutsiteet 2 kpl (Ovh. 2 e/14 kpl)
"Avainlippu-merkitty, pehmeäpintainen ohutside on luotettava, hellävarainen ihollesi ja sopii kuukautisten jokaiselle päivälle. Ei lisättyjä hajusteita tai kemikaaleja."

Nämä oli myös extrana ja olen tällaisen jo saanutkin tänä keväänä lehden mukana. Todella hyvä vaihtoehto. Harmi vaan kun olen jumiutunut yhteen toiseen merkkiin.

***
Yhteenvetona voisin sanoa olevani tyytyväinen boxiin. Kaikki tuotteet tulevat/tulivat omaan käyttöön. Ainut miinusjuttu on tuotteiden arvo, joka on minusta alle 16,90 e, mikä on boxin normaali hinta.

 Tältä erää tämä oli viimeinen livboxini. Täytyy katsoa sitten myöhemmin jos haluaa tilata uudestaan. Sitten kun varastot ovat vähän tyhjentyneet :) Toisaalta voisin vain noukkia kaupan hyllyltä ne tuotteet, jotka minua kiinnostavat. Rahaa säästyisi eikä kaapit täyttyisi tuotteista, joita en tarvitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...