torstai 16. kesäkuuta 2016

Kosmetik4less tilaus

Tilasin muutamia juttuja ensimmäistä kertaa Kosmetik4less.de verkkokaupasta. Tilauksen syynä oli tuo Cherry-hajuvesi, koska olen halunnut Escadan Cherry in the Air-hajuveden, mutta olen kuullut ettei se kestä kauaa iholla, joten päädyin monta kertaa halvempaan Essenceen enkä joutunut pettymään! Ihana tuoksu joka säilyy kauan iholla. Eikä ollut hinnalla pilattu: 4,95 e! Mutta katsotaan mitä muuta tilasin.

Paketista löytyi myös muutama kynsilakka sekä vartalotatskoja.

Essence Hidden Stories kynsilakka sävyssä 02 Enchanted by hint of mint 1,95 e
Essence Effect kynsilakka sävyssä 33 Flashy wonderland 1,95 e
Essence Lights of Orient kynsilakka sävyssä 01 Golden gate to orient 1,95 e
Essence Lights of Orient tatuoinnit 01 Magic carpet ride 2,95 e
Essence Eau the Toilette Juice it! Cherry hajuvesi 30 ml 4,95 e
Ja sitten se kallein osuus:
Postikulut 8,90 e, mutta jos ottaa huomioon tuotteiden halvat hinnat niin minusta ei olisi liikaa maksaa esim. tuosta hajuvedestä 14 e.

2 kommenttia:

  1. On kyllä harmi, että Kosmetik4less nosti postikulujaan kahdella eurolla :( Ja paketit tuli ennen 5-6 arkipäivässä, tiesi milloin paketti saapuu, mutta nyt tulee miten sattuu ja voi mennä parikin viikkoa. Ilmeisesti asiakaskuntaa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo postikulut on kyllä harmittavan isot. Muistaakseni tuon minun paketin saapumiseen meni 5 päivää, joka on kyllä aika pitkä aika sekin, malttamaton kun olen :) Mutta enää ei varmaan tarvitse tuolta tilata kun aika paljon alkaa Essenceä löytymään Suomestakin. En muista vinkkasitko sinä vai kuka pretty.fi -verkkokaupasta, mutta siellä on aika hyvä valikoima Essenceä, tosin aavistuksen kalliimmalla, mutta postikulut ovat halvemmat ainakin. Eli jos ostaa vähän niin sieltä kannattaa varmaan jatkossa tilata :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...