sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

LivBox kesäkuu 2016

Kurkataanpas mitä kesäkuun LivBox piti sisällään.

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo ja Hoitoaine 50 ml & 50 ml (Ovh 4,05 e/250 ml)
"Vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille kehitetty hiustenhoitosarja ravitsee jopa erittäin vaurioituneita hiuksia välittömästi. Punalevää sisältävä koostumus korjaa hiuksen rakennetta syvältä, palauttaa hiuksiin terveen kiillon ja tunteen." Kiva että tuli myös hoitoaine tällä kertaa. En olisi tarvinnut kumpaakaan, mutta ihan kätevät ottaa mukaan. En ole kokeillut.

Essence Forbidden Volume Ripsiväri 12 ml (Ovh 3,69 e/12 ml)
"Niin hyvä, että sen pitäisi oikeastaan olla kielletty! Dramaattista tuuheutta, ei paakkuja. Kartiomainen kuituharja antaa ripsille uskomatonta runsautta - yksi levityskerta riittää." Ihan kiva kokeilla tätäkin sitten kun olen käyttänyt varastossa olevat ripsarit.

Vaseline Aloe Soothe Suihkutettava Kosteusvoide 190 ml (Ovh 5,95 e/190 ml)
"Uusi vartalovoide spray sisältää aloe veraa, joka on tunnettu ihoa parantavista ominaisuuksistaan. Raikas ja kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Suihkuta iholle 10 cm etäisyydeltä ja levitä. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti jotta voit pukea vaatteet päälle vaikka heti. Nyt energisessä vihreässä pakkauksessa!" Kokeilin tätä ja onnistuin suihkuttamaan vähän liikaa. Pieni määrä siis riittää. Kiva raikas tuoksu.

Batiste Blush Kuivashampoo 50 ml (Ovh 6,90 e/200 ml)
"Blushin parfyyminen kukkaistuoksu todella kääntää päät. Muutama nopea suihkaisu jättää hiukset raikkaaksi, ilmaviksi sekä upean tuoksuisiksi." Muutamasta nopeasta suihkaisusta en tiedä, mutta kunnolla käytettynä tämä toimi. Teki hiuksista puhtaan näköiset ja ilmavan tuntuiset. En ole aikaisemmin kokeillutkaan Batistea enkä joutunut pettymään. Tykkään myös tuoksusta.

Aco Sunkissed Kasvovoide 50 ml (Ovh 11,30 e/50 ml)
"Itseruskettava voide, joka tekee asteittain ihosta ruskettuneen näköisen. Sopii meikin alle. Pese kädet levityksen jälkeen. Anna kuivua ennen pukeutumista. Miedosti hajustettu." Tämän boxin epämieluisin tuote, jota en uskalla edes kokeilla, koska pelkään ettei meikki sopisi enää ihoni sävyyn.

Yllärinä boxista tuli Eat Natural käsintehty välipalapatukka (Ovh 1,95 e). "Ei sisällä keinotekoisia aromejä, väriaineita tai säilöntäaineita. Herkku on gluteeniton ja sopii kasvissyöjille" Hyvältä maistui.

Lisänä tuli se perus 10 euron alekoodi Zalandolle jos ostosten summaksi tulee vähintään 75 e.

Kokonaisuudessaan boxi oli ihan kiva, mutta mitään en olisi tarvinnut näistä. Boxin arvokkain tuote ACOlta jää käyttämättä. Laskin koko boxin arvoksi 26,24 e, mutta ilman ACOa arvo on 14,94 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...