maanantai 6. kesäkuuta 2016

Toukokuun loppuneet tuotteet

Toukokuussa loppui ihan kivasti tuotteita. 6 täysikokoista (vanua ei lasketa) ja 5 minikokoista. 

Rich CC Shampoo 50 ml (LivBox 2/2016) oli ihan hyvä shampoo, mutta aika voimakkaan tuoksuinen. Voisin ostaa joskus. Sim System 4 Hair Maskia 20 ml (LivBox 4/2016) kokeilin kerran ja loput annoin tuolle toiselle käytettäväksi. Tykkäsin kyllä ja voisin ostaa uudestaankin. Teki hiuksista ihanan tuntuiset. Oriflame Hairx Restore Therapy Split End Serumia 30 ml käytin kuolleiden latvojen elvyttämiseen. Ihan ok tuote ja voisin ehkä ostaa myöhemminkin.

Rainbown Puuvillavanu 100 g loppui monen vuoden käytön jälkeen. Käytän tätä kasvovedellä pyyhkimiseen. Uusi on jo hankittu. Meaningful Beauty Cindy Crawford Cleanse 165 ml oli todella hyvää puhdistusainetta ja jään kaipaamaan. En tiedä mistä tätä saisi lisää. Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes 7 kpl (LivBox 5/2016) Poisti meikin ihan hyvin, mutta vähän tuntuivat kirvelevän iholla. Nämä poisti myös ripsarin, mutta eivät kokonaan rajauksia. En ostaisi lisää, koska pelkään aina että tällaiset kuivuu ennen kuin ehdin käyttää (niin on käynyt joskus).

Oriflame Happy Skin Normal Dry Skin Hydrating Body Lotion 400 ml todella hyvä ja hyväntuoksuinen vartalovoide. Voisin ostaa lisää. Gillette Satin Care ihokarvanajogeeli 200 ml oli hyvää ja uusi on jo käytössä. Avon Care Cocoa Butter vartalovoi 200 ml oli hyvä kosteuttaja, mutta tuoksu oli vähän niin ja näin. Ei ollut kovin riittoisa, koska tätä piti laittaa melko paljon että sai levitettyä laajemmille alueille. Toisaalta hinnaltaan tämä on edullinen. Voisin ostaa lisääkin.

Free Feel hajuvesi oli vessatuoksuna koko elinikänsä. Nivea Dry Comfort Plus 25 ml oli todella hyvää kaama. Vanha suosikkini, jota en muistanut ennen kuin sain tämän näytteen. Olen ostanut jo lisää. Colgate Max White One Optic hammastahna 19 ml (LivBox 2/2016) oli kivan pieni matkaseuralainen. Muuten ihan hyvää, mutta sinisen värisenä värjäsi lavuaarin, jota piti putsata aina hampaiden pesun jälkeen. Siksi ei jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...