lauantai 4. kesäkuuta 2016

Vartalokuorintaprojekti: Osa 1

Jotenkin kummallisella tavalla minulle on kertynyt monta vartalokuorintaa vaikken edes ole käyttänyt ennen Dermosilin kuorintaa moisia. Kuvassa näkyvien lisäksi minulla on vielä Herbinan Kaura-suklaa kuorinta sekä I love... Rasberry & Blackberry kuorinta. 

Kuorinnoissa minulle on tärkeää että ne sisältävät vain luonnollisia kuorivia ainesosia (eikä muovirakeita), kuten Dermosilin Lime-kuorintavoide, joka sisältää riisinjyvämurskaa. Kävin vartalokuorinta-aineeni läpi tämän listan kanssa ja ainoat omista kuorinnoistani, jotka eivät sisällä mitään listan aineista ovat Dermosilin kuorintavoide lime ja Dermosilin Spa & Sauna. Herbinan Kaura-suklaa vartalokuorinnassa jopa mainitaan että se sisältää mikrorakeita. No siitä en tiennyt ennen kuin sen tilasin.

Minusta vastuun pitäisi olla päättäjillä ja valmistajilla kuluttajien sijasta. Kuten huomaa, niin aika monet vastaavista tuotteista sisältää muovia. Jatkossa aion olla tarkempi sisältöjen suhteen. Täältä löytyy listaa tuotteista, jotka sisältävät mikromuovia. Myös The Body Shopin ja Yves Rocherin tuotteita on listalla...

Dermosil

Avon

Avon jugurtti

Dermosil

Projektin tarkoituksena on siis olla ostolakossa kuorintojen osalta niin kauan kunnes näistä kuudesta viimeinen on käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...